Royal Panda

Over Royal Panda

Royal Panda Casino is een nieuwkomer op de online casino markt. En wat voor één! Een online casino met een enorm en gevarieerd spelaanbod. Meer dan 280 casinospellen wachten op jou in een unieke en gebruiksvriendelijke omgeving. Het Royal Panda Casino biedt vernieuwende casinospellen. Natuurlijk ontbreken de echte klassiekers als poker, roulette en blackjack niet. Je betaalt o.a. eenvoudig en veilig met Ideal, een creditcard is geen must. De Engelstalige klantenservice is klantvriendelijk en staat tot jouw beschikking. Je winst van het Royal Panda Casino uitbetalen? Binnen 5 werkdagen op jouw rekening!

Kenmerken:

  • Uniek design
  • Gebruiksvriendelijk en toegankelijk
  • Veel verschillende betalingsmogelijkheden
  • Veel en gevarieerde bonussen en promoties
  • Royal Panda Casino bonus: 100 euro

All Reviews

Anna
Spelaanbod:
Welkomstbonus:
Betrouwbaarheid:
Snelheid van uitbetalen:
Eindoordeel:

De ervaring van Anna met Royal Panda op 25 november 2017:

Heb veel gestort geen 1 keer uit gekeerd.
Alleen storten. Nooit mooie prijzen.
Niet aan te raden.

  • 0
  • 0
  • Reageer
The value entered is invalid
The value entered is invalid
karin
Spelaanbod:
Welkomstbonus:
Betrouwbaarheid:
Snelheid van uitbetalen:
Eindoordeel:

De ervaring van karin met Royal Panda op 19 september 2017:

Het is een top casino, regelmatig win ik leuke bedragen, het staat dezelfde dag al op je rekening, de klantenservice reageren gelijk op je vraag, probleem en word ook gelijk opgelost. Bij elke casino moet je een copie van je id kaart, copie van je bankafschrift en een copie van een rekening waar je naam etc opstaat, opsturen, dat zijn ze ook verplicht. Je mag maar 1 account per huishouden,per adres hebben, maak je er meerdere aan dan word er niks uitbetaald en je word geblokkeerd, dat is niet alleen bij royal panda, maar bij alle casino,s. je kan punten sparen, bonuspunten die kun je dan weer verzilveren. paar keer in de maand staat er onverwachts bonusgeld in mijn account, tussen de 10 en 100 euro. Deze hoeven niet 35 keer rond gespeeld te worden, Maar 35 keer rond spelen heb je ook zo gedaan.

  • 0
  • 0
  • Reageer
The value entered is invalid
The value entered is invalid
Miranda
Spelaanbod:
Welkomstbonus:
Betrouwbaarheid:
Snelheid van uitbetalen:
Eindoordeel:

De ervaring van Miranda met Royal Panda op 4 september 2016:

Speel nu een jaar bij royale panda wel eens een probleem gehad met niet aankomende betalingen maar dit is goed opgelost na een klacht. De helpdesk is super zelfs in het nederlands en er zijn erg leuke acties. Groot voordeel als je wat wint en hè doet smorgens een betaalverzoek. Staat het smiddags meestal al op je rekening. Het puntensysteem is iets minder. Maar ach.. je kunt niet alles hebben

  • 0
  • 0
  • Reageer
The value entered is invalid
The value entered is invalid
B Michels
Spelaanbod:
Welkomstbonus:
Betrouwbaarheid:
Snelheid van uitbetalen:
Eindoordeel:

De ervaring van B Michels met Royal Panda op 4 juli 2016:

Ik had met mijn bonus 236 euro gewonnen die ik 35x moest inzetten. daar heb ik bijna 24 uur over gedaan constant spelend. Krijg ik 300 euro voor het einde een telefoontje dat ik me niet aan de regels hield. Toen had ik 1700 euro winst staan. Ze pakten dat af en hebben nooit iets laten horen en nooit betaald. Dit is een crimineel casino. trap er niet in je krijgt nooit wat. Jammer want het spelaanbod is best leuk

  • 0
  • 0
  • Reageer
The value entered is invalid
The value entered is invalid
Rinus55
Spelaanbod:
Welkomstbonus:
Betrouwbaarheid:
Snelheid van uitbetalen:
Eindoordeel:

De ervaring van Rinus55 met Royal Panda op 15 juni 2016:

Vergeet Royal Panda , als je daar wat wint moet je (maar 1 keer hoor zeggen ze dan) fotokopie van je creditcard voor en achterkant , fotokopie van je pasport en een fotokopie van een bankafschrift opsturen . Dit is echt krankzinnig , Nigeriaanse cybercriminelen geven goud geld voor deze informatie die identiteitsfraude makkelijk mogelijk maakt . Ze zullen zich daar bij Royal Panda wel doodlachen om al die naieve mensen die alles blijven opsturen wat ze vragen om een prijs uitbetaald te krijgen . Ze vragen zelfs om een kopie van je bankafschrift . Dit allemaal onder het verzinsel "to proof of you is you " maar dat weten ze al want je hebt een account gemaakt met een wachtwoord en met dit account geld gestort . Het is een walgelijk casino wat niet uitbetaald , en waarschijnlijk al je gegevens en opgestuurde copies van creditcards en pasporten doorverkoopt .

  • 0
  • 0
  • Reageer
The value entered is invalid
The value entered is invalid
Mark
Spelaanbod:
Welkomstbonus:
Betrouwbaarheid:
Snelheid van uitbetalen:
Eindoordeel:

De ervaring van Mark met Royal Panda op 12 juni 2016:

Nepcasino …ze betalen niet uit..ook niet nadat je alles hebt opgestuurd wat ze vragen…ik heb hierom mijn paspoort en mijn creditkaart als vermist opgegeven omdat ik kopies hiervan naar hun had opgestuurd met mijn stomme kop..ze betalen dan nog niet uit…willen waarschijnlijk alleen deze gegevens hebben om online te verkopen aan derden voor cybercrime en indentiteitsdiefstal…wat anders ? Alles had ik opgestuurd …maar dan betalen ze nog niet uit …3 weken mee bezig geweest…ziek wordt je ervan…doodziek van dit misselijke casino…

  • 0
  • 0
  • Reageer
The value entered is invalid
The value entered is invalid
Bas
Spelaanbod:
Welkomstbonus:
Betrouwbaarheid:
Snelheid van uitbetalen:
Eindoordeel:

De ervaring van Bas met Royal Panda op 14 mei 2016:

Oplichters

  • 0
  • 0
  • Reageer
The value entered is invalid
The value entered is invalid
robert
Spelaanbod:
Welkomstbonus:
Betrouwbaarheid:
Snelheid van uitbetalen:
Eindoordeel:

De ervaring van robert met Royal Panda op 2 april 2016:

Terugkomend op mn vorig review er inmiddels contact opgenomen telefonisch,en me gewonnen geld is onderweg.had te maken met veiligheid.

  • 0
  • 0
  • Reageer
The value entered is invalid
The value entered is invalid
robert
Spelaanbod:
Welkomstbonus:
Betrouwbaarheid:
Snelheid van uitbetalen:
Eindoordeel:

De ervaring van robert met Royal Panda op 1 april 2016:

Krijg geld niet uitbetaald scan id hebben.slecht bereikbare klantenservice.gwn fake alles.

  • 0
  • 0
  • Reageer
The value entered is invalid
The value entered is invalid
Peter Swinkels
Spelaanbod:
Welkomstbonus:
Betrouwbaarheid:
Snelheid van uitbetalen:
Eindoordeel:

De ervaring van Peter Swinkels met Royal Panda op 24 februari 2016:

Bijzonder leuk online casino met een prettige sfeer. Veel spellen om te spelen, terwijl er ook een live casino is. Verder heeft Royal Panda een keurig mobiel casino. Ook de promos zijn een reden om bij Royal Panda een gokje te wagen. Ze hebben vaak originele acties. Als laatste wil ik de klantenservice noemen. Eigenlijk te gek voor woorden, maar Royal Panda is één van de weinige bedrijven met een klantenservice die doet wat het moet doen. De vriendelijke medewerkers maken bovendien een professionele indruk en vragen worden snel beantwoord.

  • 0
  • 0
  • Reageer
The value entered is invalid
The value entered is invalid

Deel jouw ervaring

Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Spelaanbod:
Welkomstbonus:
Betrouwbaarheid:
Snelheid van uitbetalen:
Eindoordeel:
Deze ingevoerde waarde is ongeldig